Picture
Picture

                         Lindsay Lohan, externată de la dezintoxicare

Picture
A scăpat mâţa pe stradă!

Pardon, i-au dat drumul.

Lindsay Lohan este de ieri o femeie totalmente liberă. Oficial, Lindsay este dezintoxicată şi reabilitată psihic.

Aceasta a fost externată, după doar 22 de zile, din clinica de dezintoxicare unde fusese internată pentru 90 de zile de concediu tratament, în urma unei hotărâri judecătoreşti.

Şi cum fetele rele îşi schimbă mai des culoarea părului decât năravul, judecătoarea a avut grijă să pună condiţii aspre acestei eliberări înainte de termen. Astfel, Lindsay trebuie să rămână în California în următoarele trei luni, să consulte un specialistă în sănătate mintală de mai multe ori pe săptămână şi să participe la cinci întâlniri ale alcoolicilor anonimi pe săptămână!! Plus că trebuie să se supună la două teste antidrog neanunţate pe săptămână.

Cu aşa condiţii au tras mâţa bine de coadă!!
The cat dropped on the street!

Sorry, gave way.

Lindsay Lohan is totally free woman yesterday. Official, Lindsay is dezintoxicată and mentally rehabilitated.

She was discharged after only 22 days in rehab clinic where he was admitted for treatment 90 days of leave following a court decision.

And how bad girls change their hair color more often than addiction, the judge was careful to make such harsh conditions for early releases. Thus, Lindsay must remain in California in the next three months, consult a mental health specialist several times a week and attend Alcoholics Anonymous five meetings per week! Plus it should be subject to two unannounced drug tests per week.

With such good conditions drew cat tail!

                      Un german a condus 51 de ani fără permis

Picture
Un german de 79 de ani va avea de plătit o amendă grasă pentru că a condus fără permis. Carnetul său de şofer fusese suspendat acum 51 de ani până în 2031.

Un şofer german de 79 de ani a fost oprit de poliţie în oraşul Oberhausen după ce a trecut peste linia continuă, acesta motivând că se grăbea la magazin din cauza faptului că acesta stătea să se închidă. Atunci când oamenii legii i-au cerut permisul, bărbatul a dat din umeri, spunând că l-a pierdut.

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când, căutând în propria bază de date, aceştia au văzut că permisul îi fusese suspendat bărbatului acum exact 51 de ani din cauza faptului că a fost prins beat la volan. Deşi suspendarea nu a fost una pe termen lung, permisul bărbatului a fost suspendat suplimentar la acea vreme de un judecător până în iunie 2031 din cauza faptului că acesta a fost prins în continuare la volan.

Concluzia poliţiştilor: din 1959 până astăzi, bărbatul - a cărui identitate nu a fost dezvăluită - a condus fără a avea carnet de şofer. "O investigaţie preliminară ne-a arătat că bărbatul de 79 de ani a avut permisul suspendat. Înregistrările Autorităţii Federale de Transport ne-au arătat că permisul i-a fost suspendat până în iunie 2031. Suspendarea se încheie cu o zi înainte să împlinească 100 de ani", sună raportul poliţiei germane.

Pentru că a condus fără permis, bărbatul va primi o amendă grasă şi va fi supravegheat mult mai atent pentru a nu mai urca în spatele volanului.
A 79-year-old German will have to pay a fat fine for driving without a license. Cards or the driver had been suspended 51 years ago in 2031.

A 79-year-old German driver was stopped by police in the town of Oberhausen after he crossed the line continues, claiming that it hurried to the store because it was about to close. When people asked law license, the man shrugged, saying he has lost.

There has been little surprise when police, searching in their database, they saw that the license had been suspended man just 51 years ago because he was caught drunk driving. Although the suspension was not a long term license has been suspended extra man at the time of a judge until June 2031 because he was still caught in the wheel.

Conclusion police: in 1959 until today, the man - whose identity was not disclosed - led without driving license. "A preliminary investigation has shown that 79-year-old man had suspended license. Federal Transportation Authority records showed us that the permit was suspended until June 2031. The suspension ends a day before his 100 years "German police call report.

Driving without a license because the man will get a fat fine and will be watched very carefully to not climb behind the wheel.

                               Madonna A Primit O Propunere De Un Miliard De Dolari

Picture
Madonnei i s-a propus un contract pentru a canta timp de cinci ani in cazinourile din Las Vegas. Daca va accepta colaborarea, cantareata in varsta de 52 de ani va fi platita cu fabuloasa suma de un milliard de dolari. Desi este foarte bogata, averea ei fiind estimata anul trecut 600 de milioane de dolari, Madonna se gandeste la aceasta oportunitate de a-si spori considerabil veniturile. Semnarea contractului o va face pe diva pop miliardara.
Surse apropiate vedetei au dezvaluit aceasta propunere pe care Madonna a primit-o si au afirmat si ca respectivul contract i-ar cere cantaretei sa renunte la alte spectacole pe durata prevazuta. Desi oferta i se pare tentanta, vedeta ezita sa o accepte, deoarece nu este o mare fana a spectacolelor din Las Vegas si nici nu ii place sa ramana prea mult intr-un singur loc.
Madonna was proposed a contract to play for five years in Las Vegas casinos. If you accept collaboration, singer 52 years old will be paid the fabulous sum of one billion dollars. Although very rich, her fortune was estimated last year of $ 600 million, Madonna is thinking about this opportunity to increase their income considerably. Contract signing will make the pop diva billionaire.
Sources close to heading this proposal revealed that Madonna and received the contract and said he would ask the singer to give up on other shows in the time. Although it seems tempting offer, star hesitate to accept because it is not a big fan of shows in Las Vegas and likes not to remain too long in one place.

                                  Si Betivii Au Dumnezeul Lor

O seara linistita intr-o statie de metrou… O tanara beata manga se impleticeste si cade pe linii, chiar in fata metroului care intra in statie… Surpriza, franele functioneaza, si trenul opreste la 5 cm de fata ! tare, nu ?
A quiet evening in a subway station ... A young manga is drunk and falls impleticeste lines even before entering the subway station ... Surprise, brakes work, and the train stops at 5 cm from the front! hard, right?


                                              Vila Pe Roti

Cel mai luxos motorhome a fost realizat, fireste, de nemti. contine tv cu plasma, baie placata cu marmura si cabina de dus cu masaj. Ah, si era sa uit, are si un mini-garaj, in care are, desigur, o masina mai mica
Most luxurious motorhome has been, of course, the Germans. contains plasma TV, marble bath and plated with massage shower. Oh, and I almost forgot, also has a mini-garage, which is of course a smaller car

                         CHINA: Blocaj în trafic de 100 kilometri pe o autostradă

Sute de şoferi din China sunt blocaţi pe o autostradă de mai bine de o săptămână. Ambuteiajul este cauzat de lucrările efectuate la o altă secţiune a autostrăzii, iar autorităţile se aşteaptă ca blocajul să dureze o lună.

O autostradă din China este blocată de nouă zile din cauza lucrărilor la o altă autostradă adiacentă. Coadă este lungă de 100 kilometri, iar câteva accidente uşoare au cauzat probleme şi mai mari pentru şoferii care stăteau deja la coada imensă de pe autostrada chineză. Autorităţile chineze se aşteaptă ca ambuteiajul să dureze aproximativ o lună, dar nu mai târziu de 13 septembrie, data în care vor fi terminate lucrările la autostrăzile adiacente. Autostrada Beijing-Tibet este blocată de camioane care transportă cărbune şi fructe, iar masa maximă autorizată a acestora este mai mică de patru tone.

Circa 400 de agenţi de poliţie sunt la faţa locului în încercarea de a menţine ordinea şi de a preveni alte accidente. Unii critici ai sistemului chinez dau vina pe planificarea proastă a reparaţiilor drumurilor şi a reglementărilor ineficiente. Alte voci declară că vinovaţii adevăraţi ai acestei probleme sunt companiile de transport, care supraîncarcă toate camioanele în încercarea de a-şi spori profiturile. În mod surprinzător, ambuteiajul de pe autostrada respectivă nu este ceva nou, chinezii întâlnind o problemă similară în luna iulie, când traficul a mers cu viteza melcului pentru aproape o lună.

Ca în fiecare situaţie, au apărut câteva persoane care au profitat de acest ambuteiaj. Vorbim de localnicii din zona respectivă, care s-au grăbit să le vândă şoferilor alimente şi mâncare la preţuri triple faţă de media zonei. Aproape toţi şoferii din ambuteiajul respectiv au fost nevoiţi să îşi cumpere alimente, mulţi dintre aceştia fiind pe drum de trei zile sau mai mult. Unii dintre şoferi preferă să rămână pe autostrada blocată pentru o perioadă mai mare de timp pentru a-şi menţine costurile la un nivel cât mai scăzut, aceştia fiind constrânşi să parcurgă cea mai scurtă distanţă până la destinaţie.
Thousands of drivers in China are stranded on a highway for over a week. Road congestion is caused by work done in another section of the highway, and authorities are expected to last a month deadlock.

A highway is blocked in China for nine days because of work on another adjacent highway. Tail is 100 kilometers long and several small accidents have caused even greater problems for drivers already standing in line for huge Chinese highway. The Chinese road congestion is expected to last about a month but no later than September 13, the date the work will be completed on the adjacent highway. Beijing-Tibet highway blocked by trucks transporting coal and fruit and their maximum mass of less than four tonnes.

About 400 guards are on site trying to maintain order and prevent other accidents. Some critics blame the Chinese planning system to repair bad roads and inefficient regulations. Other voices say that the real culprits of this problem are transportation companies that overcharge all trucks in an effort to increase profits. Surprisingly, road congestion on the highway is not something new, the Chinese encountered a similar problem in July, when traffic speed worm drive for almost a month.

As each event occurred several people who took advantage of this jam. Talk to locals in that area, which hurried to sell food and food price drivers triple the average area. Almost all drivers of road congestion that were forced to buy their food, many of them on the road three days or more. Some drivers prefer to stay on the highway blocked for a longer period of time in order to keep costs as low as they are forced to travel the shortest distance to the destination.

                            O pictura de Van Gogh, furata dintr-un muzeu din Egipt

Picture
O pictura semnata de maestrul olandez Vincent Van Gogh a fost furata, sambata, dintr-un muzeu din Cairo, a anuntat Ministerul egiptean al Culturii, citat de Reuters. Tabloul intitulat "Flori de mac" a fost luat din Muzeul Mahmoud Khalil, aflat pe malul raului Nil.

Ministrul Culturii, Farouk Hosni, a cerut fortelor de securitate sa ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca pictura nu va fi scoasa din tara.

Reuters precizeaza ca oficialii nu au dat detalii despre modul in care a fost furat tabloul.

Muzeul egiptean gazduieste una dintre cele mai importante colectii de arta din secolele XIX si XX, realizata de politicianul Mohammed Mahmoud Khalil. Printre lucrari se numara opere de arta semnate de Gauguin, Monet, Manet si Renoir.

Intr-un interviu acordat recent , Robert Wittman, fost sef al echipei FBI insarcinata cu investigarea furturilor de arta si unul dintre cei mai respectati experti in domeniu, a declarat ca valoarea obiectelor de arta furate in intreaga lume este in jur de sase miliarde de dolari pe an.
A painting signed by Dutch master Vincent Van Gogh were stolen Saturday from a museum in Cairo said the Egyptian Ministry of Culture said. The painting titled "Poppies" was taken from the Mahmoud Khalil Museum, located on the river Nile.

Culture Minister Farouk Hosni, has asked security forces to take all necessary measures to ensure that the painting will be removed from the country.

Reuters says that officials have not given details of how the painting was stolen.

Egyptian Museum hosts one of the most important art collections in the nineteenth and twentieth centuries, made the politician Mohammed Mahmoud Khalil. Among the art works include signed by Gauguin, Monet, Manet and Renoir.

In a recent interview , Robert Wittman, former head of the FBI team charged with investigating theft of art and one of the most respected experts, said the value of stolen art objects in the world is around six billion dollars per year.

     Cele mai luxoase taxiuri ale lumii - de la Ferrari la Maybach

De la Maybach-ul taxi din Rusia si pana la Corvette-ul Z06 taxi din Londra, patronii companiilor de taximetre nu inceteaza sa ne uimeasca.

De obicei, atunci cand spunem "masini de taxi" ne raportam la ceea ce exista in Romania si ne gandim la clasicele Logan-uri galbene care pot fi vazute pe strazile tuturor oraselor tarii. Si totusi, exista locuri in lume in care taxiurile nu inseamna doar masini care duc clientii cat mai repede din punctul A in punctul B, ci si adevarate limuzine sau, in unele cazuri, sportive de rang inalt.

Intr-o lista a tarilor care "dau" masini de taxi care se afla in top in ceea ce priveste luxul oferit clientilor se detaseaza clar Rusia. Deoarece la Moscova exista atat clienti cu foarte multi bani, cat si patroni de companii care sunt gata sa sara in ajutorul acestora cu masini care mai de care mai luxoase. O simpla cautare pe internet ne pune fata in fata cu un exemplar Maybach 62 utilizat ca taxi in Moscova, Rusia fiind singura tara care si-a "permis" sa colanteze unul dintre modelele care in Europa si Statele Unite reprezinta luxul suprem. Rusii nu s-au oprit aici, transformand un Cayenne Turbo intr-un taxi care a devenit, probabil, singurul Porsche portocaliu care patruleaza orasele lumii in cautare de clienti.

O alta "nebunie" de acest tip are loc in Londra, acolo unde o companie de taximetre a transformat un Corvette Z06 intr-unul dintre cele mai dorite taxiuri ale lumii. Cu toate acestea, clientul care alege Corvette-ul ar putea avea ocazia de a fi depasit pe linie dreapta de Lamborghini-urile Gallardo pe care diferiti patroni de companii le-au transformat in transportatoare de clienti. Peste toate se ridica insa taxiul Ferrari Enzo, unicul exemplar de acest tip fiind parcat in fata hotelurilor de lux din - se putea altfel? - Orientul Apropiat.

Lista de taxiuri de lux se incheie cu exemplarul Mercedes S-Klasse V8 de generatie veche care poate fi comandat atunci cand va aflati in Atena si cu un exemplar Lotus care isi asteapta clientii in Statele Unite.. Nu uitam la final nici versiunea taxi a lui Porsche Cayman prezentata insa doar in scop publicitar in Germania de Absolut Vodka.
Maybach taxi from Russia and to the Corvette Z06 London taxi, taxi company owners never ceases to amaze us.

Usually when we say "taxi car" we relate to what existed in Romania and we think Logan classic yellow sites that can be seen on the streets of all cities of the country. Yet there are places in the world where taxis not just cars going as fast as customers from point A to point B, but true limousines or in some cases, senior sports.

A list of countries that "give" taxi cars are top in terms of luxury offered to customers is clearly separates Russia. As in Moscow there are so many clients money, and owners of companies that are ready to jump into using their cars more or less luxurious. A simple internet search puts us face to face with a copy Maybach 62 used as taxis in Moscow, Russia being the only country that has "allowed" to one adhesive models in Europe and the United States is the ultimate luxury. The Russians have not stopped here, making a Cayenne Turbo in a cab that has become probably the only Porsche orange patrol world cities in search of clients.

Another "madness" of this kind takes place in London, where a taxi company converted a Z06 Corvette in one of the world's most wanted taxis. However, customers who choose Corvette might have occasion to be surpassed on a straight line of Lamborghini Gallardo sites that different owners of companies have turned to transporting clients. Over all up but taxi Enzo Ferrari, the only specimen of this type being parked in front of luxury hotels - could be otherwise? - Middle East.

List of luxury taxis copy ends with the Mercedes S-Class V8 older generation that can be ordered when you are in Athens and a copy Lotus clients who expect the United States .. Do not forget to end any taxi version of the Porsche Cayman but presented solely for the Absolut Vodka ad in Germany.

                 Un BMW X3 camuflat a fost confundat cu o masina-capcana in New York

Picture
Un prototip camuflat al viitoarei generatii BMW X3 a fost confundat cu o masina-capcana de o femeie care isi plimba cainele pe langa Central Park in New York.


Dupa ce acum o saptamana au trecut din nou aproape de tragedie cand politia a dezamorsat o bomba aflata intr-o masina parcata in Times Square, americanii nu au incredere in nicio masina care arata diferit de celelalte de pe sosele. Un exemplar prototip X3 camuflat parcat de un pilot de teste BMW langa cel mai mare parc din New York a fost spart de politie in urma unui apel al unei femei care a considerat ca masina arata suspect. Genistii au spart luneta masinii, insa nu au gasit inauntru decat echipamentul clasic utilizat de inginerii BMW care testeaza masinile inainte de lansare.

Inginerul care testa masina, Martin Birkmann, lasase X3-ul prototip la marginea parcului, cu motorul pornit, in timp ce a coborat sa ia o gura de aer curat. "E o neintelegere, eu doar o testam", a declarat acesta la vederea politiei. Alarma falsa a dus la blocarea circulatiei in zona pentru 90 de minute, toti turistii aflati intr-un muzeu din apropiere fiind evacuati. Birkmann a fost amendat pentru ca a lasat motorul pornit.

Masina care a cauzat alarma falsa era "imbracata" in hainele clasice de camuflaj ale celor de la BMW, fiind acoperita cu o folie neagra din plastic care deasupra are desenate spirale albe. In plus, interiorul era si el camuflat de bandaje negre care acopereau detaliile masinii.
A camouflaged prototype of the next generation BMW X3 was mistaken for a car bomb by a woman walking his dog near Central Park in New York.


After a week ago went back almost a tragedy when police defused a bomb in a parked car located in Times Square, Americans do not trust any car that looks different from other roads. A copy of X3 camouflaged prototype of a parked BMW test driver next largest park in New York was broken by police after a call of a woman who felt that the car looks suspicious. Engineers broke the rear window of the car, but have not found indoors than traditional equipment used by BMW engineers are testing the machines before launching.

Engineer to test car, Martin Birkmann, let X3 prototype site at the edge of the park with the engine switched on, while the descent to take a breath of fresh air. "It's a misunderstanding, I was just a test," he said to the police. False alarm led to blocking traffic in the area for 90 minutes, all tourists are in a museum nearby was evacuated. Birkmann was fined because he left running.

The car that caused the false alarm was "dressed" in traditional clothes camouflage those from BMW, is covered with a black plastic sheet is drawn over the white spiral. In addition, he was hidden inside the black bandages covering the car details.

                                  Hyundai a construit cea mai mare vuvuzela din lume

Picture
Spiritul Campionatului Mondial de fotbal i-a curpins complet pe sponsorii competiţiei. Hyundai a creat cea mai mare vuvuzela din lume .


Hyundai sa promovat nonconformist în perioada campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud. După ce acum câteva zile am văzut un afiş de 200 de metri lungime apărut pe aeroportul din Frankfurt şi semnat de marca asiatică, Hyundai a recidivat în ţara gazdă a competiţiei, construind la Cape Town cea mai mare vuvuzela din lume.

Deşi vuvuzela de 35 de metri are un rol strict publicitar, ea este funcţională. Astfel, cu ajutorul unor difuzoare montate la nivelul acestuia, instrumentul scoate acelaşi sunet pe care îl regăsim la orice meci al Campionatului Mondial. Diferenţa este că cel creat de Hyundai suna la începutul fiecărui meci, pentru a anunţa oraşul că urmează un eveniment important.

Vuvuzela-gigant a fost creată cu ajutorul companiei sud-africane de publicitate Jupiter, instrumentul având chiar şanse să intre în Cartea Recordurilor drept cea mai mare vuvuzela din lume.
World Cup spirit has completely curpins sponsors. Hyundai has created the world's largest vuvuzela.


Hyundai has promoted non-conformist during the World Cup in South Africa. After a few days ago I saw a poster of 200 meters long appeared at Frankfurt airport, and signed by the Asian brand, Hyundai has recurred in the host country competition, building in Cape Town vuvuzela largest in the world.

Although 35 meters vuvuzela plays a strictly advertising, it is functional. Thus, through its speakers mounted in the instrument out the same sound that you find in any World Cup match. The difference is that the sounds created by Hyundai at the beginning of each match to notify the city that is an important event.

Vuvuzela giant was created by South African advertising company Jupiter instrument even having opportunities to enter the Guinness Book of Records as the world's largest vuvuzela.

                                       4.5 milioane de kilometri cu o singură maşină

Picture
Deţinătorul maşinii cu cel mai bogat kilometraj din lume (4.5 milioane de kilometri) vrea să ajungă peste 3 ani la borna 4.8 milioane.

4.5     milioane de kilometri a parcurs Irv Gordon cu exemplarul său Volvo P1800 în 44 de ani.
102.000 de kilometri este media anuală a maşinii americanului.

Irv Gordon, americanul care deţine maşina cu cei mai mulţi kilometri parcurşi din întreaga lume, a anunţat ieri că principalul său target este de a atinge 3 milioane de mile (4.8 milioane de kilometri) cu exemplarul Volvo P1800 din 1966 pe care îl deţine. Până în acest moment, Irv a adunat 2.8 milioane de mile (circa 4.5 milioane de kilometri).

Americanul are 70 de ani şi şi-a propus să atingă ţinta autoimpusă până peste 3 ani. "Nu ştiu încă ce o să fac cu maşina după acest punct. M-am gîndit să o vând cu un dolar pentru fiecare mila parcursă. Mai există posibilitatea de a o expune într-un muzeu, pentru ca lumea să poată admira maşina care a bătut toate recordurile în materie de kilometri parcurşi. În ultimă instanţă, am varianta de a continua să o conduc pentru plăcerea mea", spune fostul profesor de ştiinţe ale naturii din East Patchogue, New York.

Americanul şi-a cumpărat maşina în 1966 şi după 24 de ore parcursese deja 2400 de kilometri cu aceasta. În primii zece ani, kilometrajul maşinii arăta deja 800.000 de kilometri parcurşi. În 1998, atunci când a atins 1.69 de milioane de mile cu maşina (2.7 milioane de kilometri), Irv Gordon a intrat în Cartea Recordurilor la capitolul "Cea mai mare distanţă parcursă de un vehicul necomercial". În toată această poveste, cel mai interesant lucru este faptul că maşina în cauza are motorul şi transmisia originale, toţi cei 4.5 milioane de kilometri fiind parcurşi avându-l la volan pe Irv.
Marketing mileage car with the richest in the world (4.5 million miles) over three years would reach the landmark 4.8 million.

4.5 million miles of its journey Copy Irv Gordon Volvo P1800 in 44 years.
102,000 miles is the annual average American car.

Irv Gordon, the American who owns the car with several kilometers around the world, announced yesterday that its main target is to reach three million miles (4.8 million kilometers) Volvo P1800 1966 Copy it holds. So far, Irv has gathered 2.8 million miles (about 4.5 million kilometers).

American has 70 years and aims to achieve self-imposed target by more than three years. "I do not know yet what to do with a car after this point. I thought to sell a dollar for every mile traveled. May be likely to exhibit in a museum so that people can admire the car which struck all records in terms of kilometers. Ultimately, I have the option of continuing to drive for my pleasure, "says former professor of natural sciences in East Patchogue, New York.

Americans bought the car in 1966 and after 24 hours already driven 2400 miles with it. In the first decade, car odometer already shows 800,000 kilometers. In 1998, when it reached 1.69 million car miles (2.7 million kilometers), Irv Gordon has entered the Guinness Book of World Records under "Most distance traveled by a commercial vehicle. Throughout this story the most interesting thing is that because car has original engine and transmission, all 4.5 million miles being driven on the road taking him on Irv.

                          Cea mai scumpă spălătorie din lume

Picture
Cea mai scumpă spălătorie din lume se află în Marea Britanie şi se adresează clienţilor cu maşini foarte scumpe. Tratamentul unei maşini durează 250 de ore.

Un tânăr antreprenor din Marea Britanie a avut ideea de a înfiinţa o spălătorie care are multe în comun cu locurile în care noi ne spălăm uzual maşinile. Gurcharn Sahota vine cu un tratament de detailing dedicat exclusiv mărcilor de lux care duce factura celor interesaţi până la circa 8500 de euro. Evident, spălatul nu este singurul pas prin care trec maşinile care ajung pe mâinile britanicului, Gurcharn analizând în detaliu toată maşina prin utilizarea unui microscop care detectează zgârieturi invizibile cu ochiul liber.

Fiecare maşină prelucrată de britanicul de 30 de ani are nevoie de 250 de ore pentru a ieşi ca nouă din tratament, ceea ce înseamnă că muncă lui Gurcharn este plătită cu 34 de euro pe oră.

Evident, clienţii "spălătoriei" sunt oameni cu mulţi bani care îşi permit să restaureze vopseaua maşinii lor şi să îşi scoată maşina ca din showroom atunci când Gurcharn Sahota îşi termină treaba.
The world's most expensive launch in the UK and is addressed to customers with very expensive cars. Treatment of a car takes 250 hours.

A young entrepreneur from the UK had the idea to establish a launch that has much in common with the places where we usually wash cars. Sahota Gurcharn detailing treatment comes with an exclusively dedicated to luxury brands leading the charge to interested parties around 8500 euros. Obviously, not only washing step by passing cars arriving in the hands of British Gurcharn analyzing in detail the entire car using a microscope that detects scratches invisible to the naked eye.

Each machine worked for Britain for 30 years need 250 hours to leave that nine out of treatment, which means that Gurcharn's work is paid 34 euros per hour.

Obviously, customers 'laundry' are people with money who can afford to restore and paint their car as their car out of the showroom when they finish the job Gurcharn Sahota.

                                       Britney Spears, ce iese din chiloteii tai?!

If the personal things seem to be quiet for Britney Spears, who in addition to friendship  successful happenings on stage to keep embarrassing attendance on her.

After he lost the hair extensions, plucked from a dancer while interpreting "Touch of my hand, pop princess reappeared, rising higher than it should and foot leaving to see a piece of pad that you wear.
Britney Spears

This time it was played hit "Boys" and confirmed once again in this unique way, Britney is not successful in boys. But that happened recently in Anaheim, California, does not appear to be marked on the play, despite recording the incident on YouTube and was taken from the field sites.

Maybe therapy garden that appeals to most recently, even the star effect. Or maybe Brit and realized that a better form of advertising or as would be found. For this story and ensure it fits all the concert halls filled future. Even though it's hard to believe that incidents happen again, who knows what surprise them Diva prepares viewers? Obviously, he wanted without them.

                                Ke$ha are un zâmbet de aur…

Picture
…sau poate l-a cunoscut pe State de România şi acum o ia pe urmele lui!

Nu-mi dau seama dacă este doar o încercare a artistei de a rupe gura târgului, iar, sau doar are o afinitate înnăscută pentru kitsch, însă Ke$ha şi-a tras un dinte de aur şi nu-i este frică să-şi afişeze zâmbetul auriu.

Cântăreaţa a fost surprinsă de teleobiectivele paparazzilor cu noua podoabă dentară, luni, la New York.
... Or maybe he met  a "State de Romania" and now he's footsteps!

I do not know if the artist is only an attempt to break the mouth fair and or just have an innate affinity for kitsch, but Ke$ha he drew a gold tooth and not afraid to display golden smile.

Teleobiectivele she was surprised by paparazzi with new jewelry, dental Monday in New York.

            Miley Cyrus, prima poză de la filmările clipului Who Owns My Heart

Picture
Cântăreaţa care în ultimele luni a demonstrat că nu poate fi îmblânzită este pregătită să revină cu un nou videoclip.

Fotografia de mai sus a fost realizată la filmările videoclipului Who Owns My Heart.

Hmm… Mie mi-a aduce aminte de celebra poză cu bigudiurile Andreei Marin!

Voi ce credeţi cu ce ne va mai şoca de data aceasta?

Însă până atunci vă invit să vizionaţi, după continuare, un alt clip al lui Miley Cyrus, pardon al lui Hannah Montana. Este vorba de piesa I’m Still Good, inclusă pe soundtrackul Hannah Montana Forever.

Hannah este mult mai cuminte decât Miley!
Singer who in recent months has shown that it can not be tamed is ready to return with a new video.

The photo above was made from video footage Who owns My Heart.

Hmm ... Well, I remember the famous picture of curlers Andreea Marin! What do you think what will shock us this time?

But until then I invite you to watch, where as a clip's Miley Cyrus, Hannah Montana's sorry. This is Part I'm Still Good, included Hannah Montana Forever soundtrack.

Hannah is more sensible than Miley!

                                       Parodie : Telephone The Office Version

Se pare că lumea nu s-a săturat să facă parodii la videoclipurile lui Lady GaGa!…

Locaţia diferă de data această. Acţiunea nu se petrece la închisoare ci la birou, acolo unde “Gaguţa” se oftică pe şeful ei!

Vezi mai sus.
It seems that the world has not had enough to make the video parodies of Lady GaGa! ...

Location differs from that date. Action takes place in prison but not in the office, where "Gaguţa" is wasting her head!

See above

                 Socant! Rusoaica buna… de gatit. Doi tineri au mancat o adolescenta

In ziua de azi, aflam de fapte care ne ingrozesc prin cruzimea lor. Un bun exemplu ar putea sa fie reprezentat de doi rusi care se pare ca au ucis, gatit si mancat o fata de 16 ani din Sankt Petersburg, Rusia.

Iuri Mojnov, un florar, si Maxim Golovatskih, macelar si fost pacient la psihiatrie, au fost arestati la o zi dupa ce au fost gasite in oras pungi de plastic, una cu capul tinerei, si altele cu diverse parti ale corpului ei. Reprezentantii acuzarii cred ca barbatii, ambii de 19 ani, au inecat fata intr-o cada, i-au taiat corpul in bucatele si i-au mancat cateva organe interne. „Arestatii au spus ca au mancat partile corpului fetei fiindca le era foame”, a declarat Serghei Kapitonov, purtatorul de cuvant al Procuraturii.

Reprezentantul a adaugat ca acuzatii le-au spus anchetatorilor ca au gatit cateva din maruntaiele adolescentei cu cartofi, pe plita, apoi se pare ca i-au impachetat ramasitele si s-au descotorosit de ele.

Kapitonov a sustinut ca cei doi tineri o cunosteau pe victima si ea i-a insotit de bunavoie la un apartament inchiriat de o alta cunostinta, in ziua in care adolescenta a disparut.

Acuzarea a declarat ca tanara a disparut in drum spre scoala, pe 19 ianuarie, si a fost ucisa in acea noapte.

Pe de alta parte, se pare ca anchetatorii cred ca suspectii au hotarat sa o omoare pe adolescenta dupa ce s-a iscat o cearta intre ea si Golovatskih. Una dintre ipotezele cele mai vehiculate este ca tinerii si fata ar fi apartinut unor grupari EMO. Dar aceasta teorie poate sa fi fost lansata doar pentru ca EMO este la moda.
Today, we're horrified by the fact that their cruelty. A good example might be represented by two Russians who allegedly killed, cooked and ate a girl of 16 years in St. Petersburg, Russia.

Yuri Mojnov, a florist, and Maxim Golovatskih, butcher and former psychiatric patient, was arrested a day after they found plastic bags in town, a young head, and others in various parts of the body. Prosecution representatives believe that men, both 19, drowned in a bathtub before, they cut her body into pieces and ate some internal organs. "Prisoners said they ate their body parts because the girl was hungry," said Sergey Kapitonov, spokesman for the Prosecutor.

The representative added that allegations told investigators that they were cooking some of the guts of adolescence with potatoes on the stove, then it seems that I have wrapped the remains and were rid of them.

Kapitonov alleged that the two men knew the victim and she willingly accompanied him to a rented apartment to another acquaintance, on the day the teenager disappeared.

The prosecution said the young woman disappeared on the way to school on January 19, and was killed that night.

On the other hand, it seems that investigators believe the suspects decided to kill a teenager after a quarrel arose between her and Golovatskih. One of the assumptions that young people and his vehicle had belonged to groups EMO. But this theory may have been launched just because emo is trendy.

                  O altă mănuşă purtată de Michael Jackson, scoasă la licitaţie în China

Picture
După ce în cadrul unei licitaţii din Los Angeles, organizată la împlinirea unui an de la moartea lui Michael Jackson, s-au obţinut 190.000 de dolari pentru o manusa purtată de megastar, chinezii vor să obţină şi eu bani de pe urma regretatului cântăreţ.

Astfel, aceştia vor scoate la licitaţie, în octombrie, o altă mănuşă rară care i-a aparţinut Regelui Muzicii Pop, decorată cu cristale Swarovski negre. Această mănuşă rară a fost purtată de Michael Jackson în timpul turneului mondial de promovare a albumului "History: Past, Present and Future" lansat în 1995, iar specialiştii cred că accesoriul poate fi vândut cu peste 50.000 de dolari.

Potrivit femalefirst.co.uk, mănuşa neagră purtată de Michael Jackson va face parte dintr-un lot mai mare de obiecte care au aparţinut acestuia- costume de scenă, picturi şi texte scrisă de mână.

La licitaţie vor participa numeroase obiecte care au aparţinut şi altor celebrităţi, precum Madonna, Elvis Presley, Marilyn Monroe,  prinţesa Diana şi Bruce Lee.
Once at an auction in Los Angeles, held at the end of one year after Jackson's death, were collected 190,000 dollars for a glove worn by Megastar, Chinese, and I will get money from the late singer.

Thus, they will auction in October, a rare another glove that belonged to the King of Pop, decorated with black Swarovski crystals. This was rare glove worn by Michael Jackson world tour promoting the album "History: Past, Present and Future" released in 1995 and experts believe that the accessory can be sold over $ 50,000.

According to femalefirst.co.uk, black glove worn by Michael Jackson is part of a larger group of objects that belonged to it, stage costumes, paintings and handwritten text.

Auction will attend many other items that belonged to celebrities like Madonna, Elvis Presley, Marilyn Monroe, Princess Diana and Bruce Lee.

                 Socant! Tata la 13 ani, un baiat din Marea Britanie

In timp ce majoritatea copiilor sunt preocupati de joaca, altii ajung sa fie parinti. Este si cazul unui pusti din Marea Britanie, Alfie Patten, care luni a devenit tata, desi are doar 13 ani.
Baiatul are o fetita, pe nume Maisie. Micuta a fost nascuta de iubita pustiului, Chantelle Steadman, de 15 ani, si a cantarit 3,2 kilograme. „Am crezut ca va fi bine pentru a face un copil. Nu m-am gandit cum ne vom permite sa il intretinem. Nu prea primesc bani de buzunar. Tatal meu imi da cateodata zece lire sterline. Eu nu am stiut cum va fi sa fiu tata. Voi fi bun, insa, si voi tine la copil”, a declarat Patten.

Fata a fost conceputa dupa ce Alfie si jumatatea lui au facut sex neprotejat intr-o noapte.

Cei doi au aflat ca vor fi parinti de abia cand Chantelle era in 12 saptamani de sarcina, dupa ce adolescenta a mers la medicul de familie pentru ca o durea stomacul.

Cuplul a ascuns vestea, dar mamei tinerei, Penny, a intrat la banuieli din cauza greutatii fetei si a luat-o la intrebari pe Chantelle.

Fata locuieste in Eastbourne, Anglia, intr-o casa inchiriata, cu mama sa, tatal somer, Steve, si cei cinci frati ai ei. Familia nu sta grozav pe plan financiar, intrucat traieste din ajutorul de somaj. Alfie sta intr-o locuinta situata in cealalta parte a orasului, cu mama lui, Nicola, dar isi petrece majoritatea timpului la casa iubitei lui. El are voie sa innopteze la jumatatea lui si are o uniforma acolo, ca sa se poata duce la scoala dimineata.

Deocamdata, Patten nu a spus daca vrea ca Maisie sa aiba o surioara sau un fratior, dar tatal baiatului, Dennis, care e despartit de mama lui Alfie, vrea sa aiba o discutie despre sex cu pustiul, ca sa nu mai apara un alt copil. Cam tarziu, totusi.

While most children are busy playing, others get to be parents. And if a kid is in Britain, Alfie Patten, who Monday became a father, although it has only 13 years.
The boy has a daughter named Maisie. The little kid was born to love, Chantelle Steadman, of 15 years, and weighed 3.2 kg. "I thought it would be better to have a child. I never thought about how we'll afford to cultivate it. Do not get pocket money too. My father sometimes gives me ten pounds. I do not know how will it be my father. I'll be good, though, and I will keep the child, "said Patten.

The girl was conceived after mid Alfie and have unprotected sex one night.

The two will be found that parents only when Chantelle was in 12 weeks, after a teenager went to a family doctor for a stomach ache.

The couple hid the news, but the young mother, Penny, became suspicious because of weight and got her face questions on Chantelle.

The girl lives in Eastbourne, England, in a rented house with his mother, unemployed father, Steve, and her five brothers. Not be great on family financial plan, because he lives in unemployment. Alfie stays in a home located across town, with his mother, Nicola, but spends most of his time at his beloved home. He is allowed to share in mid-and there is a uniform, to be able to go to school this morning.

For now, Patten did not say if Maisie wants to have a sister or a brother, but the boy's father, Dennis, who is separated from Alfie's mother, wants to have a conversation about sex with the kid, not to protect another child . Too late, though.


                                          Paris Hilton Ne Tachineaza Cu Parfumul Ei

Picture
Astea de le-a picat moştenirea în poale nu fac altceva decât să-şi dea numele la tot felul de minunăţii cum ar fi colecţii vestimentare second-hand sau parfumuri selecte de baltă.

Aşa şi Paris Hilton, care şi-a lansat cel de-al zecele parfum din carieră. Hmm… Sună de parcă şi-ar fi lansat cel de-al zecelea album…

Pardon, n-are ea astfel de talente.

Tease este numele parfumului pe care moştenitoarea imperiului Hilton l-a lansat cu surle şi trâmbiţe, marţi seara, la Hollywood. Şi pentru ca a doua zi să apară totuşi o ştire despre noul produs aruncat pe piaţă, blondina a ales să se costumeze în Marilyn Monroe.

Iar presa a muşcat momeala…

Revenind la parfum, nu pricep ideea. Dacă ai deja la activ atâtea parfumuri de ce mai lansezi încă unul? Oricum fac socotelile nu-mi iese. Sau poate mă destup eu mai greu la cap… Dacă primele nouă n-au rupt gura târgului, provocând, probabil, mai multe divorţuri decât partide de remi la orizontală, de ce crezi că cel de-al zecelea va fi un succes?

Dar măcar o prinde bine lookul de Marily Monroe.

Glumesc…
Those of you dropped in your lap heritage are not simply give names to all sorts of wonders like second-hand clothing collections, perfumes selected legs.

That and Paris Hilton, who launched the career of ten perfect. Hmm ... sounds like he would have released his tenth album ...

Sorry, it does not have such talents.

Tease is the name perfume heiress to the Hilton empire and trumpet fanfare launched Tuesday night in Hollywood. And the next day still appear a news cast about the new product on the market, Blondin chose to dress as Marilyn Monroe.

And the media took the bait ...

Returning to perform, do not get the idea. If you have to actively launch perfumes why another one? Anyway I do not do checkbook out. Or maybe I crack myself harder in my head ... If you did the first nine ripped off everything, causing probably more divorces than the horizontal rummy parties, why do you think the tenth will be a success?

But even catch a good look of Marily Monroe.

Just kidding ...

                               Va fi lansat primul film porno 3D, pentru femei, din lume!

Picture
Un regizor chinez pregăteşte primul film porno, pentru femei, în versiune 3D.

Christopher Sun speră ca prin cele 2 milioane de dolari investite, filmul "Sex and Zen: Extreme Ecstasy" să fie un succes.

Oricum, o versiune 2D va fi lansată curând pentru a putea fi downloadată, informează thesun.co.uk.

Japoneza Saori Hara, în vârstă de 22 de ani, una dintre cele două personaje principale feminine, a recunoscut că tehnologia folosită pentru acest lungmetraj l-a făcut să fie mult mai greu decât filmele anterioare în care a jucat.

"A trebuit să muncesc mai mult, pentru a nu dezamăgi publicul. Sper ca toţi oamenii din jurul lumii să vadă acest film", a declarat ea.

Hiro Hayana, personajul principal, în vârstă de 35 de ani, a recunoscut că un prim rol într-un film erotic a fost destul de intimidant, dar nu s-a plâns de scena în care a trebuit să satisfacă 100 de femei.

"M-am simţit ca regele universului", a spus Hiro.
A Chinese director prepares first porn film for women, in 3D.

Christopher Sun hopes that by the $ 2 million invested in the movie "Sex and Zen: Extreme Ecstasy 'is a success.

However, a 2D version will be launched soon to be downloaded, inform thesun.co.uk.

Japanese Saori Hara, aged 22 years, one of the two main female characters, acknowledged that technology was used for this feature to be much harder than previous films in which he played."I had to work hard to not disappoint the public. I hope all people around the world to see this movie," she said.

Hayana Hiro, the main character, aged 35, admitted that a prime role in an erotic film was pretty intimidating, but complained about the scene where I had to meet 100 women.

"I felt like king of the universe," said Hiro.

                              A Ajuns Milionar La Doar 16 Ani !!!

Picture
Un licean din Anglia a sărbătorit câştigarea primului milion de lire sterline la doar 16 ani, informează Daily Mail.

Christian Owens, un geniu în calculatoare, şi-a deschis prima firmă de aplicaţii pentru Apple Mac la 14 ani cu banii de buzunar. Nu a trecut mult şi a a început să facă profit, aproximativ 700.000 de lire sterline, aşa că un an mai târziu a deschis a doua companie, Branchr, specializată în publicitate online, care i-a adus în conturi 500.000 de lire sterline.


Pentru că nu mai poate face singur comenzilor din Marea Britanie şi America, tânărul a angajat opt adulţi. În plus, plănuieşte să-şi mai deschidă două filiale în 2011.

"Nu ştiu unde voi fi peste zece ani, însă nu voi părăsi Branchr până nu voi câştiga 100 de milioane de lire sterline", a declarat puştiul.

Christian încă locuieşte cu părinţii săi, Julian, un muncitor în fabrică şi Alison, secretară şi spune că succesul nu l-a schimbat deloc.
A calf in England celebrated winning the first million pounds just 16 years, informs Daily Mail.

Christian Owens, a computer genius, opened its first business application for Apple Mac in 14 years with pocket money. It was not long and began to make aa profit of 700,000 pounds, so a year later opened a second company, Branchr specializing in online advertising, which accounts earned £ 500,000.

Because one can not make orders in Britain and America, has hired eight young adults. In addition, plans to open two more branches in 2011.

"I do not know where I'll be more than ten years, but I will not leave until I win Branchr 100 million pounds," said the kid.

Christian still lives with his parents, Julian and Alison factory worker, secretary and said that success did not change at all.

Picture
Cea mai mare ambarcaţiune "solară" din lume a fost lansată la apă
Cel mai mare vas solar din lume este gata să-şi înceapă marea călătorie în jurul lumii. Construcţia sa a fost încheiată, Catamaranul a primit şi un nume, Turanor Planet Solar. Botezul a avut loc ieri, când a fost lansat la apă în şantierul naval Kiel din Germania.

500 de metri pătraţi de panouri solare pe un vas formează cel mai mare vapor solar din lume. Are 35 metri lungime, 23 lăţime şi a costat 12,5 milioane de euro. Dar a meritat, spune părintele proiectului, elveţianul Raphael Domjan. Sistemul fotovoltaic al vasului este capabil sa capteze 103,4 kilowati de energie solară soare pentru a-şi alimenta motorul care are nevoie de numai 20 KW pentru a se putea deplasa cu o viteză medie de 15 noduri. Şi emisii zero.

"Ceea ce vrem este să arătăm lumii că astăzi avem tehnologii pentru schimbare. Nu mâine, nu în zece ani, ci azi. Este un mesaj optimist pentru planeta noastră, pentru oameni, de schimbare. Putem face acest lucru," a precizat Raphael Domjan, autorul proiectului Planet Solar.

Construit la Clubul Knierim Yacht din Kiel, în nordul Germaniei, vasul poate găzdui în jur de 50 de persoane. Turanor Planet Solar se pregăteşte pentru o călătorie în jurul lumii, pe care constructorii săi speră să o încheie în 140 de zile.
Most craft "solar" was launched on the world water
The world's largest solar boat is ready to begin the great journey around the world. Construction was completed, catamaran has received a name, Turan Solar Planet.
The baptism took place yesterday, when it was released to water in Kiel shipyard in Germany.

500 square meters of solar panels on a ship form largest solar boat in the world. Is 35 meters long, 23 wide and cost 12.5 million euros. But it was worth it, says parent project, Swiss Raphaël Domjan. Photovoltaic system is able to capture the vessel 103.4 kilowatt solar sun to fuel the engine that only needs 20 hp to be able to move at an average speed of 15 knots. And zero emissions.

"What we want is to show the world that today we have technologies to change. Not tomorrow, not in ten years, but today. It is an optimistic message for our planet, for people to change. We can do this," said Raphaël Domjan , author of Planet Solar Project.

Knierim Yacht Club built in Kiel, northern Germany, the ship can accommodate about 50 people. Solar Planet Turan is preparing for a trip around the world, which its manufacturers hope to conclude in 140 days.

Picture
Zimbabwe a scos la licitaţie diamante obţinute prin munca unor sclavi

Mai mulţi poliţişti şi militari înarmaţi până în dinţi au păzit seifurile de la aeroportul Harare, unde au sosit mai mulţi cumpărători din Israel, India, Liban şi Rusia.
Zimbabwe a scos la licitaţie diamante care au fost extrase dintr-o zonă unde organizaţiile umanitare atrag atenţia că soldaţii au ucis în jur de 200 de oameni, au violat femei şi au forţat copii să muncească. Mai mulţi poliţişti şi militari înarmaţi până în dinţi au păzit seifurile de la aeroportul Harare, unde au sosit mai mulţi cumpărători din Israel, India, Liban şi Rusia, relatează MSNBC.com.

Diamantele scoase la vânzare însumează aproximativ 900.000 de carate, au declarat autorităţile din Zimbabwe. Deşii nu au precizat care este valoarea diamantelor, experţii estimează că aceasta se ridică la suma de două miliarde de dolari.

Potrivit organismului internaţional care guvernează comerţul cu diamante, Kimberley Process, pietrele preţioase scoase la mezat au fost extrase din pământ de oameni care au fost ameninţaţi cu moartea pentru a munci şi au fost furate în final de soldaţi, care i-au bătut pe muncitori şi le-au violat pe lucrătoare. Cu toate astea, Kimberley Process a decretat că diamantele nu intră în categoria celor "însângerate".
Zimbabwe auction of diamonds produced by slave labor

Several police and soldiers armed to the teeth were kept in safes Harare airport, where many buyers came from Israel, India, Lebanon and Russia.
Zimbabwe auctioned diamonds have been extracted from an area where humanitarian organizations point out that soldiers had killed about 200 people, raped women and children forced to work. Several police and soldiers armed to the teeth were kept in safes Harare airport, where many buyers came from Israel, India, Lebanon and Russia, reports MSNBC.com.

Diamonds for sale totaling approximately 900,000 carats, said authorities in Zimbabwe. Although not stated which is the value of diamonds, experts estimate that this amounts to two billion dollars.

According to the international body governing trade in diamonds, the Kimberley Process, precious stones sold by auction were extracted from the earth by people who were threatened with death for working and were eventually stolen by soldiers, who beat the workers and they have violated the business. However, the Kimberley Process has decreed that diamonds do not fall into the category of "bloody".

Picture
O tânără din SUA i-a şocat pe membrii juriului show-ului de televiziune America's Next Top Model. Ann a afişat la preselecţii o siluetă care ar băga în sperieţi un nutriţionist: la aproape 1,90 m înălţime, are talia unui copil de câţiva anişori.

Ann este atât de slabă, încât talia ei poat fi cuprinsă cu uşurinţă cu mâinile. Promo-ul emisiunii a stârnit oprobiul public, cei mai mulţi critici întrebându-se cum poate fi sănătos un astfel de fizic filiform.
Spre surprinderea tuturor, Tyra Banks a exclamat de admiraţie atunci când a văzut-o. Culmea, modelul se ocupă intens de promovarea femeilor durdulii pe podiumurile de fashion, după ce s-a îngrăşat aproape 15 kilograme anul trecut.
"Ai cea mai mică talie din lume! Fata asta are ceva ce-mi place!", a spus, încântată, Tyra.
Şocat de ceea ce vede, un alt membru al juriului s-a ridicat şi i-a pus mâinile în jurul tatiei fetei. Stupoare, a putut să o cuprindă cu uşurinţă!
A young American shocked the jury's television show America's Next Top Model. Ann has shown at preselection a frightening figure that would put in a nutritionist: almost 1.90 m tall, has size a few years old child.

Ann is so weak that its size can be covered easily with hands. Promo oprobiul issue has sparked the public, most critics may be wondering how such a physically healthy filiform.
To everyone's surprise, Tyra Banks exclaimed in admiration when he saw it. And above all, dealing heavy promotion model plump women on fashion catwalks, after fattening almost 15 kilograms last year.
"You have the smallest waist in the world! Girl is something I like!" He said, delighted, Tyra.
Appalled by what he sees, another jury member stood up and put his hands around the girl's father. Stupor, was able to cover with ease!

Cel mai mare "domino uman" din lume, realizat de chinezi .

Peste 10.000 de persoane au stabilit, joi, un nou record Guinness, realizând cel mai mare "domino uman" din lume, într-un oraş din Mongolia Interioară, depăşind precedentul record stabilit cu un deceniu în urmă în Singapore, anunţă Mediafax.

Cei 10.267 de chinezi, dintre care cei mai mulţi erau studenţi, au format un lanţ uman într-o piaţă imensă şi au avut nevoie de o oră şi 20 de minute pentru a stabili acest record.

"Dominoul uman a avut succes. Noul record este de 10.267 de persoane. Acesta este un nou record Guinness", a declarat Wu Shaohong, un reprezentant al Guinness Records, la postul de televiziune naţional din China, care a difuzat imagini de la acest eveniment.
Evenimentul, organizat în oraşul Ordos din provincia Mongolia Interioară, a debutat cu o pasă cu mingea dată de fostul star din NBA jucătorul de baschet Mengke Bateer primei persoane din lanţul uman, care, asemenea unei piese de domino, a căzut uşor pe spate, declanşând astfel "dominoul uman".

Participanţii s-au antrenat mai mult de patru ore, în fiecare dintre cele trei zile de pregătire care au precedat evenimentul, informează agenţia de presă chineză Xinhua.

Precedentul record Guinness pentru un domino uman a fost stabilit de 9.234 de studenţi din Singapore, în anul 2000.
The largest "human dominoes" in the world, from China.

Over 10,000 people were set on Thursday, a Guinness record, making the largest "human dominoes" in the world, a city in Inner Mongolia, surpassing the previous record set a decade ago in Singapore, announces the Telegraph.

The 10,267 Chinese, of whom most were students formed a human chain in a huge market and they needed one hour and 20 minutes to set this record.

"Human Domino successful. The new record is 10,267 people. This is a new Guinness record," said Wu Shaohong, a representative of Guinness Records, the national broadcaster in China, which broadcast images from this event .
The event, organized in Ordos city of Inner Mongolia province, started with a pass ball by former NBA star basketball player Mengke Bateer first person human chain, which, like a dominoes fell back slightly, triggering as "human dominoes.

Participants were trained more than four hours in each of the three days of preparation that preceded the event, inform the Chinese news agency Xinhua.

The previous Guinness record for a human domino effect was set to 9234 students from Singapore in 2000.

Picture
De necrezut. Un bărbat din China uimeşte medicii din întreaga lume, datorită faptului că doarme neîntrerupt timp de şase luni, după care stă treaz alte şase luni în şir, potrivit ziarului ”The Sun”.

Chinezul Li Zhiming, în vârstă de 74 de ani, îşi pune pe jar întreaga familie în timpul lungului său somn, care durează 6 luni.

Fiii lui susţin că se adună cu toţii ca să-i toarne pe gât supă caldă, în vreme ce bătrânul doarme neîncetat. Soţia şi copiii bătrânului se îngrijesc, de asemenea, să-i pună scutece de unică folosinţă, fiindcă sărmanul Li nu se trezeşte să meargă nici la baie pe parcursul celor şase luni de "hibernare".

"Când doarme, se comportă de parcă ar fi în comă", a mărturisit una dintre nurori, pe nume Fu Yip, în vârstă de 42 de ani.

"Nu putem sub nici o formă să-l trezim. Când îi turnăm supa cu lingura în gură, o înghite automat. Altfel, nu primim nici un răspuns şi nici o reacţie din partea lui timp de şase luni", a adăugat aceasta.

"După ce se trezeşte, însă, bătrânul nu mai poate sub nici o formă să adoarmă, alte şase luni. Aleargă de colo până colo pe străzi, zi şi noapte. Îi place nespus să se amuze şi să se uite la televizor", a mai spus Fu Yip. Medicii chinezi nu-şi pot explica acest fenomen.

Experţi din întreaga lume nu pot nici ei să-şi închipuie cum este posibil ca un om să doarmă atâta timp, sau să stea de veghe luni în şir.

Unbelievable. A Chinese man amazes doctors worldwide because uninterrupted sleep for six months, then stay awake another six months in a row, according to newspaper The Sun.

China's Li Zhiming, aged 74 years, grill his family during his long sleep, which lasts six months.

Sons argue that collects them all to pour hot soup on the neck, while the old sleeps constantly. Old wife and children take care also to put disposable diapers, not because poor Li wakes up to go the bathroom or during the six months' hibernation.

"When he sleeps, behaves as if in a coma," confessed one-law named fu Yip, aged 42 years.

"We can not in any way to wake him. When they pour the soup spoon in mouth, swallow it automatically. Otherwise, do not get any response or reaction from him for six months," she added.

"When he wakes, but the old can not in any way to sleep, another six months. Run from here to there on the streets day and night. He likes to amuse and untold to watch television," he Fu said Yip. Chinese doctors can not explain this phenomenon.

Experts worldwide can not even imagine how they may like a man to sleep as long, or stay on the lookout months on end.

                        Adevaratul " Cel Mai Mic Om Din Lume " !!!

Adevaratul cel mai mic om din lume – Poze cu omul de 56 cm si 4,5 kg din Nepal Un adolescent din Nepal, Khagendra Thapa Magar cantareste aproximativ 4,5 kg si are doar 56 cm in inaltime, deci el este adevaratul cel mai mic om din lume.
Khagendra Thapa Magar, in octombrie 2009, cand si-a serbat implinirea a 18 ani, a aplicat sa fie inregistrat in Guinness World Record, dar pana acum nu a primit nici un raspuns la petia sa, caci s-au purtat discutii asupra varstei. Unii sustin ca nu ar fi implinit inca 18 ani si ca doar este o minciuna si din acest motiv raspunsul a intarziat sa vina. Parintii lui Thapa Magar au depus initial o cerere cand fiul lor avea 14 ani, dar aceasta le-a fost respinsa pentru ca el nu era considerat inca adult si deci se considera ca el mai avea sanse sa creasca. Acum ei sustin ca fiul lor a implinit varsta si deci poate fi recunoscut oficial ca cel mai scund om din lume. Cel care a detinut pana acum recordul a fost Pingping din China, care avea 74.93 cm inaltime si care a murit acum cateva zile in urma unor probleme la inima, la varsta de doar 21 de ani. La randul lui Pingping a fost recunoscut ca fiind cel mai scund om din lume dupa moartea lui Gulma Mehta, un om din India care avea o inaltime de 57,15 cm.

Iata si cateva poze cu tanarul nepalezul, Thapa Magar, care este doar cu putin mai mare ca o sticla de suc de 2 l.
Pana la urma urmei, oare ce atata batalie pentru un titlu in Cartea Recordurilor, cand suferi de o boala care nu este deloc placuta? Nu pot spune decat… trist .

Lowest real man in the world - Pictures of a man of 56 cm and 4.5 kg in Nepal A teenager from Nepal, Khagendra Thapa donkey weighs about 4.5 kg and is only 56 cm in height, so it is true at lower man in the world.
Khagendra Thapa donkey in October 2009, when fulfillment and celebrated 18 years, has applied to be recorded in Guinness World Record, but so far not received any response to its petition because talks were on their age. Some say that is not yet reached 18 years and that is just a lie and therefore delayed response to fault. Thapa donkey's parents initially filed an application when their son was 14 years, but it was rejected because it was not yet considered adults and therefore it is considered that he had a chance to grow. Now they say their son has reached the age and thus can be formally recognized as the shortest man in the world. Anyone who ever held the record was Pingping from China, which had 74.93 inches tall and who died a few days ago of heart trouble, at the age of 21 years. In turn Pingping was recognized as the shortest man alive after his death Gulma Mehta, an Indian man who had a height of 57.15 cm.

Here are some pictures of young Nepalese, Thapa donkey, which is only slightly larger than a 2 liter bottle of juice
By the end, so does the battle for a title in the Guinness Book of Records, when suffering from a disease that is not pleasant? I can only say ... sad.